NOVO V PONUDBI – ČEVLJI PLANIKA – najbolj udobni čevlji za hojo!

NOVO V PONUDBI – ČEVLJI PLANIKA – najbolj udobni čevlji za hojo!

Ste že kdaj sanjali o obutvi, ki bi vam zagotovila popolno udobje med hojo in hkrati ohranila vaš stil? Imamo odlično novico za vas! Pri podjetju UTG VODNIK d.o.o. smo ponosni predstaviti najnovejšo pridobitev v naši ponudbi - čevlje Planika. To so čevlji, ki združujejo vrhunsko udobje in eleganten dizajn ter so idealni sopotnik za vaše avanture in vsakodnevno življenje.

Zakaj so čevlji Planika tako posebni in edinstveni? Obstaja več razlogov zakaj so ti čevlji znani kot izjemno udobni za hojo in zakaj bi se morali odločiti za njih:

 

  1. Kakovostni materiali: Planika uporablja visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo čevljev in udobje.

  2. Ergonomska oblika: Čevlji Planika so oblikovani s poudarkom na ergonomiji, kar pomeni, da so skrbno oblikovani, da se prilegajo naravni obliki stopala in zagotavljajo optimalno podporo.
     
  3. Podpora za hojo: Planikini čevlji pogosto vključujejo napredne podpornike, ki pomagajo vzdrževati pravilno držo stopala med hojo.
     
  4. Prilagodljivost: Nekateri modeli čevljev Planika imajo tudi prilagodljive vložke ali vložke, ki omogočajo posamezniku prilagoditi udobje glede na svoje potrebe.
     
  5. Stil in eleganca: čevlji Planika niso le udobni, ampak tudi elegantni. Njihov moderen dizajn vam omogoča, da jih nosite tako v naravi kot tudi v mestu. Ne glede na priložnost boste vedno videti dobro in modno.
     
  6. Vsestranskost: Ne glede na to, ali se odpravljate na pohod v hrib, sprehod po mestu ali zgolj na vsakodnevna popravila, so čevlji Planika odlična izbira. Njihova vzdržljivost in oprijem na različnih površinah vam omogočata, da se počutite varne kjerkoli.
     
  7. Prava naložba: Nakup čevljev Planika ni le nakup, temveč dolgoročna naložba v udobje in zdravje vaših stopal. Zagotavljajo odlično podporo in zmanjšujejo tveganje za poškodbe. Vse te lastnosti skupaj zagotavljajo, da so čevlji Planika odlična izbira za tiste, ki iščejo udobno in kakovostno obutev za hojo.

 

 

 

 

VIBRAM PODPLAT

Čevlji imajo dodano vrednost zaradi vibram podplata. Podplate Vibram uporablja okrog 1000 svetovnih proizvajalcev obutve, med njimi tudi slovenska PLANIKA. Prepoznavni so po rumenem logotipu.

Ta vrsta podplata se uporablja ponavadi na pohodniških in rekreativnih čevljih, na zaščitnih delovnih čevljih, in taktičnih policijskih in vojaških čevljih ter marsikje drugje. Vibram podplat je znan po kvaliteti, saj nudi odličen oprijem na različnih površinah in hkrati optimalno odpornost proti obrabi. Podplat velja za protizdrsnega in dolgotrajenega.

 

 

 

 

 

 

 

Pri UTG VODNIK d.o.o. si prizadevamo za zadovoljstvo naših strank in ponujamo le najboljše izdelke. Čevlji Planika niso izjema. Našo ponudbo pohodniških čevljev si lahko pogledate tukaj, ali pa se oglasite v naši trgovini na Viru pri Domžalah, kjer si nekaj modelov lahko ogledate in pomerite tudi osebno v trgovini.

 

 

Povezane vsebine: 

Povezane novice

Kaj je sistem BOA® Fit in ali je res boljši od vezalk pri običajnih delovnih čevljih?

Sistem zapenjanja BOA je pameten in patentiran sistem za natikanje ali snemanje delovnih čevljev ali škornjev. Klasične vezalke nadomeščajo žice iz nerjavečega jekla, ki so povezane z vrtljivim gumbom. Ta gumb se uporablja za zategovanje, rahljanje in zatikanje vezalk na mestu.

Ali ste se kdaj sprehajali po preprogi in ste ob dotiku na primer kljuke vrat dobili električni šok? Potem ste se srečali s statično energijo! Energija, ki se nabira v vašem telesu, pride ven in povzroči majhno iskro, ko se dotaknete nečesa kovinskega. Te iskre so za vaše telo neškodljive, lahko pa povzročijo resne težave pri delu v industrijskem okolju, kjer so na voljo topila, goriva itd. ali kjer se uporabljajo občutljive elektronske komponente.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih